Uw volgende boot is per maand, véél voordeliger dan u denkt!

U overweegt een investering te doen in een mooie boot die nu precies bij uw wensen past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om in de toekomst uw eventuele vervangingswensen mogelijk te maken.

Het WatersportDreams Concept is precies daarvoor bedoeld. Met dit concept van Finanplaza kunt u de volledige investering in uw boot van u laten overnemen tot maximaal €125.000,00. Bomert Watersport werkt samen met de adviseurs van Finanplaza op het gebied van bootfinanciering. Samen met u wordt doorgenomen wat uw verwachte periode van gebruik is en hoeveel geld u tegen het einde van deze periode weer beschikbaar wilt hebben voor uw vervangingswensen.

Op basis hiervan wordt voor u uitgerekend welk bedrag er maandelijks gereserveerd dient te worden om uw toekomstige vervangingswensen mogelijk te maken, plus het bedrag dat maandelijks aan rente berekend wordt omdat (een deel van) de investering in de boot van u is overgenomen.

Verzekeringen

Veel polissen bieden een standaard dekking. Afhankelijk van o.a. het merk, type, vaargebied bieden veel van deze polissen vaak niet voldoende. Helaas ontdekt men dit achteraf, veelal in het geval van schade. Door toenemende schadelast hebben de meeste maatschappijen diverse maatregelen genomen op het gebied van premie en voorwaarden.Behalve verschillen in prijs zijn met name de polisvoorwaarden steeds belangrijker geworden om een juiste keuze te maken.

Het verzekeren van een boot is werk voor een specialist.

Maak daarom nu bij ons een afspraak voor een verzekering op maat. Bel ons op 0521 361000 en maak een afspraak of kom eens langs bij onze vestigingen