Service

Werkplaats

Bomert Watersport beschikt ook over twee professionele werkplaatsen In onze werkplaatsen werken gediplomeerde monteurs die regelmatig op cursus en naar bijscholing gaan, om altijd op de hoogte te blijven en U de beste service te kunnen bieden.

Wij zijn een gecertificeerd service center voor:

  • Mercury
  • Honda
  • Mercruiser

Onderhoud en reparaties

In onze werkplaats kunt U terecht voor al Uw onderhoud en reparaties. Bijvoorbeeld:
  • Winterklaar maken van uw boot
  • Groot en klein onderhoud
  • Polyester reparaties
  • Inbouw boegschroef

Opties en accessoires

U kunt natuurlijk ook terecht bij ons voor diverse accessoires en andere aantrekkelijke opties. Denk hierbij aan het inbouwen van een Marine radio met bluetooth, ledverlichting, navigatieapparatuur, fishfinders, LCD TV’s en vele andere accessoires. Ook kunnen wij Uw boot voorzien van een biminitop, op maat gemaakt dekkleed of een verlengd zwemplateau. De mogelijkheden zijn eindeloos en alles kan aangepast worden naar wens.

Bootlift

Wij hebben een moderne bootlift met een capaciteit van 12 ton

Stalling

Winterstalling is bij ons ook mogelijk, wij hebben hiervoor ruime mogelijkheden om uw boot binnen te laten overwinteren. Hierbij verzorgen wij ook gelijk het onderhoud van Uw motor zodat U in het volgende vaarseizoen probleemloos van start kan gaan. Wij beschikken over diverse locaties waar Uw boot binnen kan staan, zo komt Uw boot veilig de winter door!

Voor prijzen en/of meer informatie over onze winterstalling kunt U ons bellen of mailen.

Ligplaatsen

Onze vestiging gelegen aan Vosjacht 5 in Giethoorn heeft naast een sloepenshowroom ook een haven met ruim 70 ligplaatsen en is voorzien van een 12 ton botenlift. De haven is gelegen aan een goede vaarverbinding en bied comfortabele ligplekken met diverse stroompunten en een toiletgebouw.