Vacature: Allround Watersport Monteur. Meer informatie?

Outboards

Al meer dan 50 jaar levert Bomert betrouwbare outboards. Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Mercury

Mercury biedt met Verado een exclusief motorconcept dat de beste tweetakt prestatie levert in een viertakt pakket en dit met uitzonderlijke kenmerken die ervoor zorgen dat u elke boottrip als een unieke belevenis ervaart.

Als watersport uw passie is, dan is Mercury Optimax uw beste keuze. Mercury Optimax levert een tweetakt prestatie gelijk aan de lage emissie en het brandstofvebruik van een viertaktmotor.

Mercury is eveneens leider in viertakttechnologie, met het modernste en breedste aanbod aan viertaktbuitenboordmotoren dat in deze industrie beschikbaar is.

Honda

De range van buitenboordmotoren van Honda Marine is zeer breed en bestaat uit motoren van 2.3 pk tot en met 225 pk. Het uitgangspunt van Honda is dat de motoren schoon, zuinig en gemakkelijk in gebruik zijn. Daarom zijn alle buitenboordmotoren voorzien van een 4-takt motor. De 4-takt buitenboordmotor draait op loodvrije benzine die schoon en zuinig is. Honda bouwt al meer dan 40 jaar buitenboordmotoren en gebruikt daarbij de jarenlange ervaring en de innovatieve techniek van de Honda auto's en motorfietsen.

VACATURE:
Allround Watersport Monteur

Voltijd

Bomert Watersport B.V. is één van de grootste boot- en motoren specialisten van Nederland, gevestigd te Giethoorn. In twee vestigingen in Giethoorn bieden wij een groot assortiment A-merken aan sportboten, sloepen, motoren, rubberboten en accessoires. Ook voorzien wij in stalling, onderhoud en hebben wij diverse ligplaatsen ter beschikking in onze jachthaven.

Wij zijn op zoek naar een allround monteur voor alle werkzaamheden in en om ons watersportbedrijf. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het onderhouden en gereed maken van boten, buitenboordmotoren, dieselmotoren (o.a. Vetus) en Mercruiser inboard motoren.

Ook zal het vaarklaar maken van boten en voorbereiding voor winterstalling onderdeel zijn van de dagelijkse werkzaamheden.

Je komt te werken in een enthousiast en gemotiveerd team. Samen zijn we verantwoordelijk voor een mooi eindproduct en als monteur zal je hier een belangrijk aandeel in leveren.
Herken jij je in onderstaand profiel, dan horen wij graag van jou:

- MBO werk- en denkniveau.
- Technische kennis, ook uitvoerend. Kennis van de watersportbranche is een pre maar niet een vereiste.
- Teamplayer.
- Representatief en communicatief vaardig i.v.m. eventuele verkoopwerkzaamheden.
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
- Flexibel ingesteld, kan omgaan met deadlines en daar bij behorende planning.
- Minimaal in het bezit van rijbewijs B, met voorkeur ook E. Een vaarbewijs is zeker een pre.

Als werkgever biedt Bomert Watersport B.V. uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens HISWA Cao.

Interesse?
Stuur ons een e-mail met je CV naar: thea@bomert.nl