Outboards

Al meer dan 50 jaar levert Bomert betrouwbare outboards. Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Mercury

Mercury biedt met Verado een exclusief motorconcept dat de beste tweetakt prestatie levert in een viertakt pakket en dit met uitzonderlijke kenmerken die ervoor zorgen dat u elke boottrip als een unieke belevenis ervaart.

Als watersport uw passie is, dan is Mercury Optimax uw beste keuze. Mercury Optimax levert een tweetakt prestatie gelijk aan de lage emissie en het brandstofvebruik van een viertaktmotor.

Mercury is eveneens leider in viertakttechnologie, met het modernste en breedste aanbod aan viertaktbuitenboordmotoren dat in deze industrie beschikbaar is.

Honda

De range van buitenboordmotoren van Honda Marine is zeer breed en bestaat uit motoren van 2.3 pk tot en met 225 pk. Het uitgangspunt van Honda is dat de motoren schoon, zuinig en gemakkelijk in gebruik zijn. Daarom zijn alle buitenboordmotoren voorzien van een 4-takt motor. De 4-takt buitenboordmotor draait op loodvrije benzine die schoon en zuinig is. Honda bouwt al meer dan 40 jaar buitenboordmotoren en gebruikt daarbij de jarenlange ervaring en de innovatieve techniek van de Honda auto's en motorfietsen.