Let op: In verband met nieuwbouw aan de beulakerweg 153, is onze sport- en consoleboten showroom en de werkplaats, tijdelijk gevestigd te Steenwijkerweg 138a, de Blesse. Onze sloepenshowroom aan de Vosjacht 5 is geopend zoals gebruikelijk.

Privacyreglement

Bomert Watersport B.V

gevestigd aan Beulakerweg 153 8355 AG Giethoorn, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.bomert.nl
Beulakerweg 153 8355 AG Giethoorn
0521-361000

Persoonsgegevens die wij verwerken

Bomert Watersport B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@bomert.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Bomert Watersport B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Geautomatiseerde besluitvorming

Bomert Watersport B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Bomert Watersport B.V.) tussen zit. Bomert Watersport B.V. gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: geen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Bomert Watersport B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: Persoonsgegevens > 2 jaar > indien er actief contactverzoek van klant is. Personalia > 2 jaar > indien er actief contactverzoek van klant is. E-mailadres > 2 jaar > indien er actief contactverzoek van klant is.

Delen van persoonsgegevens met derden

Bomert Watersport B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Bomert Watersport B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Bomert Watersport B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@bomert.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Bomert Watersport B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Bomert Watersport B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@bomert.nl

VACATURE
MONTEUR/VERKOPER


Wie zijn wij:
Wij zijn Bomert Watersport gevestigd te Giethoorn. Ons bedrijf is al jaren één van de grootste boot en motoren specialisten van Noord Nederland. Wij hebben 2 vestigingen waar wij een groot assortiment sportboten, sloepen, motoren, rubberboten en accessoires verkopen. Ook verhuren wij ligplaatsen in onze haven. Wij zijn erkend dealer van vele A-merken en je komt te werken in een enthousiast en gemotiveerd team. “Samen zijn we verantwoordelijk voor ons eindproduct!” Als monteur krijg je hier een belangrijk aandeel in.

Omschrijving van de functie:
De werkzaamheden bestaan uit het onderhouden en vaarklaar maken van boten , buitenboordmotoren, dieselmotoren (o.a.Vetus) en Mercruiser inboard motoren

We zijn op zoek naar iemand met technisch inzicht en technisch denkvermogen. Kennis van motoren, met name van buitenboordmotoren, dieselmotoren en Mercruiser inboard motoren moet aanwezig zijn.

Functie-eisen monteur watersport:
  • Je hebt minimaal VMBO werk- en denkniveau en beschikt over voldoende technische kennis.
  • Je bent handig
  • Je bent een proactief persoon die flexibel en positief ingesteld is en zelfstandig kan werken.
  • Je hebt een representatief en verzorgd uiterlijk.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent minimaal in het bezit van rijbewijs B, met voorkeur BE.
  • Ervaring in de verkoop is een pré.
  • Affiniteit met watersport is een pré.
  • Je moet fysiek in staat zijn om ook zwaardere werkzaamheden te kunnen verrichten.

Bijzonderheden:
38 uur per week, werkdagen worden nader bepaald, zaterdag is ook een werkdag.

Wij bieden:
Een leuke en afwisselende baan die elke dag anders is. Je komt in een gezellig team te werken die zich samen verantwoordelijk voelt voor het eind product en plezier van onze klanten. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens HISWA CAO

Wil je solliciteren, stuur dan je motivatiebrief met CV via mail naar thea@bomert.nl Of bel naar 0521361000 en vraag naar Harry of Thea Bomert.



 

VACATURE
Algemeen medewerker gezocht!

Ben je 17 jaar of ouder en heb je interesse in de watersport?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker voor alle voorkomende werkzaamheden binnen ons bedrijf.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:
  • Polijsten van boten
  • Afstellen van boottrailers
  • Diverse andere eenvoudige technische werkzaamheden

Je bent flexibel, kunt goed in een team werken en hebt een goede mentaliteit.

Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Harry of Thea Bomert. 0521-361000 of mailen naar info@bomert.nl / thea@bomert.nl